Välkommen att besöka vår monter B03:21 (nära E-hälsotorget) under Vitalis 21-23 maj i Göteborg.
OBS! Ni hittar oss i samma monter som AbbVie.


Vi finns på plats alla tre dagarna och montern är bemannad under hela öppettiderna. Kom gärna förbi om du är nyfiken på att veta mer om vårt spännande projekt Psoriasis Home, en e-hälsolösning för ökad delaktighet och en hjälp att nå bättre behandlingsresultat för Psoriasis patienter.

Psoriasis Home är en e-hälsolösning som är under utveckling och kommer att fungera som en brygga mellan sjukvården och patietens egengenererade data. Med hjälp av Psoriasis Home kommer patienter i hemmamiljö att kunna besvara de skattningsformulär som ligger till grund för behandlingsregimen men även få påminnelser om när det t ex är dags att ta sin medicin eller ta labprover. Vården kommer å sin sida att på distans kunna följa upp behandlingseffekter, livsstilsförändringar, riskfaktorer och samsjuklighet.
Ladda ner och läs mer om Psoriasis Home.Vill du ta del av en demonstration av hur Psoriasis Home fungerar så kommer den visas på tisdagen den 21/5 och onsdagen den 22/5 klockan 12.00.

Om det passar dig bättre att besöka oss vid någon annan tid kan du gärna kontakta oss och boka en separat demonstration; Nina Sellberg, VD ADDI Medical 0705-34 75 55 alternativt skicka mail till nina.sellberg@addimedical.se.

Vi ser fram emot att träffas under Vitalis!

Varmt välkommen hälsar,
ADDI Medical