1. ADDI Medical
  2. /
  3. Artiklar
  4. /
  5. HOPE Clinical Research, framtidens tjänst för…
  Dela sida:

HOPE Clinical Research, framtidens lösning för kliniska studier

Vår nya lösning, HOPE Clinical Research är en modern patientinteraktiv lösning med tillhörande planeringsverktyg och data management för forskningssjuksköterskor, vårdpersonal, forskare och deras sponsorer.

Med HOPE Clinical Research erbjuds forskarvärlden framtidens lösning för kliniska studier med bl.a. eCRF och digitalt strukturerat studieprotokoll och automatiserade processer med ett planeringsverktyg som bl.a. möjliggör för forskare och deras sponsorer att i realtid följa i vilken takt och mängd som data samlas in på respektive prövningsplats, utan att komma åt det aktuella forskningsresultatet. 

Via planeringsverktyget kan forskningssjuksköterskor, vårdpersonal och forskaren även proaktivt bli notifierade om studieprotokollen inte följs korrekt eller om ett regelstyrt gränsvärde över- eller underskrids, vilket sparar tid och ger god kontroll och säkerhet att arbetet följer studieprotokollet. Komplexiteten för insamling av forskningsdata minskar då det via planeringsverktyget är enkelt att rikta vilka funktioner som skall erbjudas motta data och vilken data som skall samlas in via kliniska sjuksköterskor, forskningssjuksköterskor, forskare respektive deltagande patienter.

Tills idag har fler än 25 000 individer deltagit via vår plattform i ett flertal vetenskapliga studier i Sverige. Här kan du läsa mer om en av de största studierna som genomförts i Sverige där HOPE Clinical Research var navet för hela studien: Operation Gloria 8 – smitta och smittspridning.

Se gärna vår film som beskriver lösningen:

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort.

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!