1. ADDI Medical
  2. /
  3. Case
  4. /
  5. Vetenskapliga studier
  Dela sida:

Tillämpningar

HOPE Clinical Research

Här presenteras ett axplock av innovativa tillämpningar av HOPE Clinical Trial som vi är stolta och tacksamma att få vara ett nära stöd till vid utveckling. Dessa berättelser vittnar om hur relevant information kan visas på olika sätt, i olika tekniska miljöer och för olika involverade aktörer via tjänsten.

Samtidigt som tjänsten ger all vårdpersonal tillgång till relevant information och snabb kommunikation via chatt, push-notiser, broadcastmeddelanden etc. så ger HOPE Clinical Trial, beställaren av studien och forskaren, en fullständig översikt och full kontroll i realtid över anonymiserad information. Forskaren ser över tid med vilken hastighet data samlas in samt det insamlade resultatet i realtid via HOPEs webb-applikation.

Forskningspersonen använder HOPE App både för att ge samtycke och till att ta del av information och bidra till insamlandet av forskningsdata enligt automatiserade studieprotokoll. HOPE säkerställer att data alltid användes i enlighet med lagen på ett säkert, ansvarsfullt och omtänksamt sätt.

Exempel på vetenskapliga studier

Barnobesitas

- Fysisk aktivitet på recept

Barnobesitas - OBDIPHY

Neonatologi - Less Is More

Gynendokrinologi

PROBES

ROP - EPITOP

ROP - DropROP

COVID-19

Smitta och snabbtest

COVID-19

Smitta och smittspårning

COVID-19

Smitta

COVID-19

Smitta och antikroppar

COVID-19

Antikroppar

COVID-19

Vaccination

Graviditetsdiabetes - SPARK

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!