Om webbplatsen

Uppbyggnad

Det ska vara enkelt att hitta på webbplatsen. Du navigerar via vår huvudmeny, via länkar eller vår sökfunktion.

Sökfunktion

För att söka information på vår webbplats klickar du på söksymbolen i huvudmenyn. Skriv in ditt sökord och avsluta med knappen Enter på ditt tangentbord.

Rekommenderade webbläsare

Vår webbplats använder moderna webbstandarder för att ge bästa möjliga produktupplevelse för våra användare. Även om vi strävar efter att vara användbara på flertalet enheter och webbläsare, kan inte alla webbläsare hantera samtliga funktioner.

Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av någon av följande webbläsare, och att du slår på inställningen automatisk uppdatering i din webbläsare.
Obs. Om du använder Internet Explorer rekommenderar vi att du byter till en annan webbläsare.

Google Chrome
Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Apple Safari

Om du inte är säker på vilken webbläsare du använder kan du ta reda på det på whatsmybrowser.org.

Länkar

Länkar till bifogade filer samt länkar till andra webbsidor öppnas alltid i nytt fönster. Interna länkar öppnas alltid i samma fönster.

Om du länkar till addimedical.se vill vi att du anger länken på ett neutralt sätt. Vi vill inte att du använder så kallad ramlänkning. Länka alltså inte så att addimedical.se placeras inom ramarna för en annan webbplats.

Webbanalys

Webbplatsen använder webbanalysverktyget Google Analytics. Syftet är att få stöd till arbetet med löpande webbutveckling. Genom att följa upp hur webbsidorna används kan vi göra innehållet mer relevant och anpassa servicen för webbplatsens besökare.

Denna sida är senast uppdaterad 2020-11-17

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!