1. ADDI Medical
  2. /
  3. HOPE
  4. /
  5. Min Hälsa – Cystisk Fibros
  Dela sida:

HOPE Care / Min Hälsa

- Cystisk fibros

Med HOPE Care / Min Hälsa får klinisk vårdpersonal ett robotiserat och helautomatiskt system som ökar effektiviteten och datakvaliteten i vård och behandling av cystisk fibros. Systemet är designat för att stödja vårdpersonalens planerings- och monitoreringsarbete och patientens egenvård. Skulle några resultat ligga utanför uppsatta behandlingsmål notifieras vårdpersonalen automatisk vilket göra att patienter med störst behov av vårdkontakt kan prioriteras.

Patienten får en individanpassad vårdprocess i HOPE app. Utifrån patientens följsamhet till vårdprocessen triggas ett belöningssystem som motiverar att fortsätta med det beteende som skapar god hälsa. Med HOPE Care / Min Hälsa optimeras vårdens resurser och patientens möjligheter till egenvård. Via appen erbjuds förutom ett automatiserat flöde med information som stegvis hjälper till att följa vårdprocessen hanteras även kallelser, chatt och videomöten och integration med hemspirometer. Tjänsten är utvecklad i samarbete med Göteborgs pediatriska CF-center, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Västra Götalandsregionen.

Cystisk fibros är ett forskningsintensivt område. Det är möjligt att kombinera HOPE Care / Min Hälsa med studier som stödjs av HOPE Clinical Research.

VÅRDEN

HOPE Practitioner
Översikt av patientens aktiviteter

HOPE Practitioner
Visning av patientens ifyllda formulär

PATIENTEN

HOPE App
Samtyckeshantering

HOPE App
Dagbok

HOPE App
Formulär inför besök

HOPE App
Grafer av flera värden

HOPE Care / Min Hälsa - Cystisk fibros används här:

Drottning Silvias barnsjukhus

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så hör vi av oss inom kort.

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!