1. ADDI Medical
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. ADDI Medical tecknar 3-årigt regionsövergripande avtal…
  Dela sida:

ADDI Medical tecknar 3-årigt regionsövergripande avtal med Region Halland

Efter lyckad genomförd pilot har Region Halland undertecknat ett regionsövergripande flerårsavtal gällande HOPE Platform från ADDI Medical. Avtalet innefattar flera diagnosområden och flera tjänster med fokus på att automatisera och optimera avancerade vårdflöden med kliniskt beslutsstöd. Dagens tjänster som har använts i piloten kommer att implementeras på fler ställen i regionen och nya tjänster kommer tas fram i samverkan med regionen.

Efter lyckad pilot under en pressad period med COVID-19 har Region Halland implementerat, använt och utvärderat HOPE Platforms värde och nytta inom barnobesitas och knäprotesoperationer. De avancerade vårdflöden möjliggör att patienten kan samla hälsodata, ta emot uppmaningar från vårdgivaren om att utföra aktiviteter, ge kvittenser på utförd aktivitet, kommunicera med sin vårdgivare och även få information samt utbildning om sitt hälsotillstånd. I flödena ingår algoritmer, scorer och gränsvärden. 

”Region Halland ser fram emot ett fördjupat samarbete med ADDI Medical. Tack vare ADDI Medicals lösning HOPE Platform, har vi förutsättningar att digitalisera fler vårdprocesser och därmed förbättra patientdialogen. Med ökad digitalisering av fler vårdprocesser får vi förhoppningsvis effekter så som kortare väntetider och en bättre patientcentrerad vårdupplevelse.” säger Johan Blom, Digital Strateg vid Hallands Sjukhus.

Johan Blom, Digital Strateg vid Hallands Sjukhus

Med ADDI Medicals lösning erbjuds en mer patientcentrerad vård där patienten involveras på ett helt nytt sätt i sin egen hälsovård genom att patienten får en central roll i processen med möjlighet att utföra en mängd aktiviteter som tidigare inte varit tillgängliga. Vårdpersonal och patienter interagerar med varandra på ett enkelt sätt via aktiviteter i vårdflöden och kommunicerar via chatt och video. All data lagras på ett lagligt, säkert och strukturerat sätt. Lösningen stöttar individer och frigör vårdresurser som därigenom kortar vårdköer och effektiviserar vårdprocessen. 

Vi är väldigt stolta och glada att Region Halland har valt ADDI Medical som sin samarbetspartner för sin framtida digitala välfärdsteknologi. Att få medverka och realisera möjligheten att frigöra vårdens resurser och samtidigt öka patientengagemanget och tryggheten är fantastiskt. Vår övertygelse är att våra tjänster kommer ge patienterna bättre följsamheten genom att de blir mer involverade i sin vård och själva kan följa sin utvecklingskurva över tid vilket vi tror är enormt energigivande och motiverande.” säger Nina Sellberg, VD på ADDI Medical.

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!