1. ADDI Medical
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. ADDI Medical utökar sitt utbud av…
  Dela sida:

ADDI Medical utökar sitt utbud av Digital Hälsa

ADDI Medical expanderar och erbjuder egenmonitorering för patienter med IBD (inflammatorisk tarmsjukdom) i form av tjänsten IBD Home samt andra nischade egenmonitoreringslösningar som övertas från Camanio. I erbjudandena samarbetar ADDI Medical med Triolab.

”Vi ser mycket positivt på all den kunskap och tjänstestruktur som har utvecklats inom IBD HOME. Denna tjänst som idag är tillgänglig via Camanio Health-plattformen, kommer inom kort att bli tillgänglig via plattformen HOPE och erbjudas i samarbete med Triolab. Vi gläds åt att egenmonitoreringen kan fortsätta att vara till nytta för patienter som använder IBD Home. Vi förstår att vårdprofessionen och patienterna verkligen uppskattar IBD Home och det fina arbete som redan har gjorts och ser fram emot att ta över denna utmärkta lösning”, säger Nina Sellberg, VD för ADDI Medical.

”Vi ser fram emot att utveckla vår påbörjade resa inom digital hälsa tillsammans med ADDI. Vi vill fortsätta att erbjuda patienter frihet och delaktighet samt ge vårdgivare möjligheten till att driva sin verksamhet på ett mer effektivt sätt”, säger Johan Snis försäljningschef på Triolab.

Om ADDI Medical AB
ADDI Medical är ett etablerat svenskt företag med bred erfarenhet inom automatisering av avancerade vårdflöden och erbjuder en innovativ digifysisk vårdplattform för patienter och vårdpersonal. HOPE plattformen används idag av cirka 50 000 patienter och erbjuder en rad tjänster och funktioner som ger vården möjlighet att integrera olika vårdflöden samt involvera patienten i sin egen vårdresa på ett helt nytt sätt. Detta möjliggör en mer holistisk vårdupplevelse, där patientens hälsa och välbefinnande står i centrum. HOPE är CE-märkt och stödjer Sveriges krav på följsamhet avseende lagar, förordningar och föreskrifter.

För mer information kontakta:
Nina Sellberg, VD, ADDI Medical AB
nina.sellberg@addimedical.se +46 705 347 555

*IBD Home är utvecklat tillsamans med biopharmaföretaget AbbVie, svensk hälso- och sjukvård, patientrepresentanter, Mag- och tarmförbundet, det nationella kvalitetsregistret och beslutsstödet SWIBREG samt företaget bakom det hembaserade kalprotektintestet; Bühlmann.

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!