1. ADDI Medical
  2. /
  3. HOPE Platform
  4. /
  5. Bokningsplanering
  Dela sida:

Föreställ dig detta scenario: Du har framför dig en komplex uppgift att boka in olika besök med patienter, personal och andra resurser. Dessa besök måste inte bara koordineras med precision, utan de måste också passa samman på olika sätt. Vissa besök kräver specifika ordningar, förberedelser eller att de utförsinom samma dag. Dessutom kan det finnas krav på att ha viss tid mellan besöken eller att undvika för långa pauser.

Detta är som att lösa ett invecklat sudoku där varje bokning av besök är som en pusselbit som måste fyllas i rätt position för att hela bilden ska formas.Ju fler faktorer och krav som läggs till, desto knepigare blir det. Varje gång en detalj ändras måste du börja om från början och försöka passa in allting igen. 

Resultatet? En utmanande och tidskrävande process med utrymme för misstag och förvirring både för patienter och vårdpersonal.

Det är i dessa situationer som ADDI Bokningsplanerare tar scenen. Med vår innovativa tjänst för boknings- hantering löser vi det komplexa och besvärliga. Vi presenterar en lösning som smidigt och effektivt hanterar komplexa bokningsprocesser inom vården. Genom funktioner som automatiserade förslag, anpassningsbara regler och samordning över olika vårdnivåer och verksamheter, befriar ADDI Bokningsplanerare er från bokningsstressen och låter er fokusera på det verkligt väsentliga – att erbjuda högkvalitativ vård till patienterna.

Sammanfattningsvis är ADDI Bokningsplanerare en målinriktad och anpassningsbar bokningstjänst som effektiviserar och förenklar tidsboknings-processen inom vården. ADDI Bokningsplanerare har utvecklats med användarvänlighet och flexibilitet i åtanke, för att underlätta hanteringen av patientmöten och resursallokering.

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!