1. ADDI Medical
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. ADDI Medical som vinnare av Vinnova-projekt…
  Dela sida:

ADDI Medical som vinnare av Vinnova-projekt omnämns i ”Digital Hälsa”

Såväl akademiska lärosäten som företag konkurrerade om att inom det Vinnova-finansierade projektet Vinter få leverera en tävlingsplattform för datadrivna vårdinnovationer Sverige, med inriktning på diabetes. Det framgår av en utlysningsrapport från Vinnova.

Innovationsmyndigheten Vinnova beslutade – som Digital Hälsa har rapporterat – efter en urvalsprocess att ge företaget Addi Medical uppdraget att tillsammans med ett konsortium leda satsningen att ta fram tävlingsplattformen.

Läs hela artikeln på Insiktmedicin.se: https://app.insiktmedicin.se/articles/731495/2021-01-27-11-53-55-de-konkurrerande-med-addi-medical-om-vinter-uppdraget


Sex konkurrerade om leverans av plattform för datadrivna vårdinnovationer

Innovationsmyndigheten Vinnova har efter en urvalsprocess i hård konkurrens givit företaget Addi Medical i uppdrag att leverera en tävlingsplattform för datadrivna vårdinnovationer Sverige.

”Vinnova fick totalt sex fullständiga ansökningar. Flera av dessa bedömdes ha hög potential och vara av god kvalitet, vilket innebär att konkurrensen varit hög”, skriver Cassandra Marshall, utlysningsansvarig på myndigheten i en mejlkommentar till Digital Hälsa.

Läs mer av artikeln på Insiktmedicin.se: https://app.insiktmedicin.se/articles/727679/2021-01-11-12-00-03-sex-konkurrerade-om-leverans-av-plattform-for-datadrivna-vardinnovationer

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!