1. ADDI Medical
  2. /
  3. Nyheter
  4. /
  5. Plattformen HOPE Clinical Research från ADDI…
  Dela sida:

Plattformen HOPE Clinical Research från ADDI Medical används i postcovid-studie vid Karolinska Institutet

På TV 4 Nyhetsmorgon hade vi nöjet att lyssna till överläkare och docent inom infektionssjukdomar, Judith Bruchfeld från Karolinska Universitetssjukhuset, som gav en spännande inblick i deras banbrytande arbete med postcovid-patienter. Deras forskning, som går under namnet ”imPROving Quality of LIFe In the Long COVID Patient (PROLIFIC),” omfattar en högst betydande randomiserad kontrollerad studie.

En nyckelkomponent i denna studie är användningen av ADDI Medicals plattform, HOPE Clinical Research, som spelar en central roll i att effektivisera insamlingen av forskningsdata samtidigt som den underlättar deltagarnas medverkan i studien. Detta integrerade tillvägagångssätt syftar till att optimera resursanvändningen och säkerställa högkvalitativ forskning.

HOPE Clinical Research

Med hjälp av HOPE Clinical Research optimeras forskarnas resurser och insamlingen av kvalitativa data maximeras. Genom robotiseringen, konfigurerad enligt tillhandahållna algoritmer och triggerpunkter från forskarna, guidas deltagare och personal automatiskt steg för steg genom hela studieprocessen. Tjänsten kan användas av kliniska sjuksköterskor, forsknings-sjuksköterskor, forskare, forskningsdeltagare (individer/patienter), sponsorer och administrativ personal.

Lösningen ger användaren ett patientinteraktivt monitorerings- och helautomatiskt prioriterings- beslutsystem. Med HOPE Clinical Research får läkemedels- och forskarvärlden framtidens tjänst för kliniska studier. eCRF och virtuellt kontrollcenter möjliggör för forskare och deras sponsorer att i realtid följa i vilken takt och mängd som data samlas in på respektive prövningsplats.

Komplexiteten för insamling av forskningsdata minskar då det via kontrollcentret är enkelt att rikta vilken data som skall samlas in. Deltagare och personal får tillgång till HOPE Clinical Research både som på webb och som mobil-app.

—-

ADDI Medical AB www.addimedical.se 

För ytterligare information kontakta gärna:
Nina Sellberg, VD ADDI Medical AB
0705-347 555
nina.sellberg@addimedical.se

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!