1. ADDI Medical
  2. /
  3. Case
  4. /
  5. SPARK / HOPE
  Dela sida:

SPARK / HOPE

- Graviditetsdiabetes

SPARK / HOPE Practitioner ger klinisk vårdpersonal ett patientinteraktivt monitorerings- och helautomatiskt prioriterings- och beslutsstödsystem. Uppföljningen av patientens blodsockervärden sker digitalt via vårdgivargränssnitt HOPE Practitioner av behandlande vårdpersonal, patienten får meddelande om hur deras värden ligger till i förhållande till referensvärden och vårdpersonalen kontaktar patienten vid behov.

SPARK / HOPE App är designad för att stödja patientens egenvård. Utförandet av egenvård är en naturlig del av patientens dagliga aktiviteter, inklusive självövervakning. Den gravida får en notis när det är dags att genomföra en ny schemalagd aktivitet av vårdpersonalen, såsom en blodsockermätning eller när det är dags att ta del av ett moment i tjänstens informationsbanken. Informationsbanken består av ett antal teman kring kost och aktivitet. Patienten registrerar i sin dagbok sina intag av t ex grönsaker, frukt, sötsaker, snacks och läsk samt fysisk aktivitet så ofta den gravida vill. Den gravida sköter blodsockermätningar och utbildning på distans, samtidigt som vårdpersonalen finns tillgänglig bara en knapptryckning bort. Insamlade blodsockervärden delas via integration med HOPE.

Du mäter även ditt blodsocker genom att sticka dig själv i fingret (ingår i rutinmässig vård av graviditetsdiabetes) enligt det schema du fått av vårdpersonalen (oftast på morgonen och före samt efter måltid) och laddar upp data i appen.

SPARK / HOPE används här

Vill du veta mer om våra lösningar?

Fyll i din e-post och/eller telefonnummer så hör vi av oss inom kort!